ZDRAVA ZABAVA

Prepolovila težinu Wii Fitom

08.02.2010 u 09:30

Bionic
Reading

Wii Fit se promovira kao jedan od načina za skidanje kilograma, a najbolja potvrda da stvar funkcionira stiže iz Britanije

Lara poslije

Iako o Wii Fitu ne možemo govoriti kao klasičnoj videoigri, ipak je riječ o zabavnom softveru koji osim popunjavanja vremena ima i onaj drugi, mnogo važniji aspekt. Naime, dizajniran je za vježbanje, održavanje kondicije, a ukoliko ste uporni, čak i za skidanje kilograma. Premda zakleti protivnici videoigara sumnjaju u to, pokazuje se ne samo da je Wii Fitom moguće održavati kondiciju, već nas najnoviji primjer uči da su čuda moguća.

Tridesetosmogodišnja Britanka Lara Roberts je prije godinu dana imala gadnih problema s kilažom. Iako tvrdi da je tada imala 114 kila, slika koju imate priliku vidjeti uz ovaj tekst tjera nas na pomisao da je bila i teža. Svoj jad i bespomoćnost utapala je u gotovo 4.000 kalorija dnevno, no jednog jutra je rekla - dosta. S obzirom da joj je bilo neugodno odlaziti u javne dvorane ili se baviti kakvom aktivnošću pred očima drugih ljudi, Lara je nabavila Wii Fit i ustrajala na tome da se dovede u red jer ju je bilo sram pojavljivati se u javnosti, pa čak i voditi ljubav sa suprugom.

Narednu godinu ustajala je u 5 ujutro da bi mogla vježbati uz Wii Fit jer je kasnije imala obaveza oko kuće i djece pa nije stizala. Dakako, uvela je i neke nove prehrambene navike, što je rezultiralo fenomenalnim izgledom - nakon godinu dana upola je lakša te je sa 114 kila pala na samo 63. Sama Lara kaže da joj laska to što napokon može u izazovnoj odjeći bez srama hodati po kući, a njen novi seksi izgled zamijetili su i prijatelji njene kćeri koja je navodno također bomba - naravno, u pozitivnom smislu.

Premda svi hvale njenu vitku liniju, petnaestogodišnja kći Abigail baš i nije zadovoljna time što će se njena mama idućeg mjeseca pojaviti u BBC-jevoj emisiji 'I'm Hotter Than My Daughter'. Iako nema sumnje da je novi način prehrane dobrim dijelom utjecao na transformaciju iz ružnog pačeta u seksi zavodnicu, Lara Roberts najviše zasluga pripisuje upravo Wii Fitu za koji kaže da joj je spasio život.

 

Sarkastični pogled na Wii fit