od jutros

Prekinut promet na dijelu A1: Zbog nesreće se stvorila kilometarska kolona

26.10.2023 u 14:55

Bionic
Reading

Zbog prometne nesreće prekinut je promet na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići između čvorova Gospić i Gornja Ploča u smjeru Dubrovnika

Kako javlja HAK, obilazak je preko Gospića i Raduča prema A1 i čvoru Sveti Rok (DC534-DC50). Na izlazu s autoceste A1 u čvoru Gospić kolona je oko 3,5 km.

Podsjetimo, još uvijek traje očevid nakon strašne prometne nesreće koja se dogodila jutros. Policijska uprava ličko-senjska izvijestila je da je u 4.32 sati zaprimila dojavu da se na autocesti A1 u smjeru Splita na 186. kilometru (oko 5 km poslije Gospića) dogodila prometna nesreća u kojoj su sudjelovali motocikl i kombi vozilo, a dvije osobe su smrtno stradale na mjestu događaja.

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, jedan od sudionika prometne nesreće nakon stravičnog udesa pobjegao s mjesta događaja.

Radi se o vozaču kombija ogulinskih oznaka, koji je oštećeno vozilo parkirao na zaustavnoj traci oko 100 metara nakon točke sudara s motociklom zadarskih oznaka kojim je upravljao strani državljanin (26) Nepala, a potom se pješice udaljio s mjesta nesreće.