'ispravak netočnog navoda'

PPD o izjavi Mire Bulja: Nije točno da je zemljište u Baškoj Vodi prodano nama ili da je prešlo u naše vlasništvo

07.05.2022 u 15:49

Bionic
Reading

Na izjavu saborskog zastupnika Mosta Mire Bulja o prodaji zemljišta u Baškoj Vodi, reagirali su iz Prvog plinarskog društva tvrdeći kako je netočno to što je Bulj rekao

U članku pod naslovom 'U Saboru jedni o gašenju gimnazija i novoj školskoj godini, a Bulja zanima što se događa sa 'našom didovinom', koji je na tportalu objavljen 4. svibnja, citira se Bulja koji je naveo kako je zemljište u Baškoj Vodi 'došlo u vlasništvo PPD-a i te skupine, povezane s vladajućima', a za što iz PPD-a tvrde da nije točno.

'Ističući da građani moraju znati što se događa sa "našom didovinom", Miro Bulj (Most) naveo je kako je u Baškoj Vodi podano nešto manje od 33 tisuće metara kvadratnih za oko 140 eura (po kvadratu) iako je, kaže, u tom mjestu trenutno nemoguće naći zemljište po cijeni ispod tisuću eura. To je zemljište, naveo je, "došlo u vlasništvo PPD-a i te skupine, povezane sa vladajućima".', pisalo je u članku od 4. svibnja.

Na to su reagirali iz PPD-a.

'Nije točno da je 33 tisuća metara kvadratnih u Baškoj Vodi prodano trgovačkom društvu PRVO PLINARSKO DRUŠTVO d.o.o. (kolokvijalnog naziva PPD) niti da je to zemljište prešlo u vlasništvo navedenog društva', piše u reagiranju PPD-a.