A NIJE LINK

Potukao se sa curinim bivšim mužem - koristeći mač iz Zelde

04.03.2014 u 09:37

Bionic
Reading

U trenu kada je u hodniku uočio bivšeg muža od djevojke, Eugene Thompson napravio je jedinu logičnu stvar - izvukao je mač iz Zelde

Eugene Thompson, ljubitelj mačeva i replika oružja iz video igara ove subote se posred noći obračunao sa bivšim mužem svoje djevojke. Kada je spomenuti bivši ušetao u stan i zaprijetio se Thompsonu, on je napravio jedinu logičnu stvar - izvukao vjernu kopiju Master Sworda iz Legend of Zelde, te se bacio u koštac sa napadačem. Naravno, situacija nije prošla dobro ni za njega. Napadač je zadobio ubodne rane po nozi i tijelu, dok je Thompson zaradio teglu u glavu koja je uzrokovala posjekotinu. Ubrzo nakon toga, obojica su završili na hitnoj pomoći u odvojenim bolnicama te su im utvrđene uglavnom lakše ozljede.

 

 

 

Kada je Thompsonova djevojka konačno svjedočila rezultatima ovog sukoba, odlučila je izbaciti Thompsona na ulicu. Što je najgore, ako to napravi, on će doslovno ostati bez krova nad glavom. U svakom slučaju, ovaj primjer dokazuje kako sakupljanje mačeva, bilo to iz video igara ili ne, u konačnici ima sljedeće statove - +1 na obranu od bivših muževa, -1 na mjesto stanovanja.