KBC-RIJEKA

Poplavljena zgrada Hemodijalize

  • Autor: Karmen Mrkić
  • Zadnja izmjena 25.09.2010 16:37
  • Objavljeno 25.09.2010 u 16:03
KBC RIJEKA

KBC RIJEKA

Izvor: Cropix / Autor: Tea Cimaš

Rano jutros na prvom katu zgrade Hemodijalize na lokalitetetu Sušak KBC-a Rijeka došlo je do iznenadnog izlijevanja vode te su zbog toga svi bolesnici koji su danas trebali biti na redovitoj hemodijalizi prebačeni za sutradan, stoji u izvješću KBC-a Rijeka koji potpisuje ravnatelj Herman Haller

Pacijenti koji tijekom današnjega dana budu trebali dijalizu bit će dijalizirani u staroj zgradi lokatiteta Sušak, gdje postoji bolnički dio hemodijalize koji je inače uvijek u pripravnosti.

Voda se izlila uslijed kvara na instalaciji jednog od priključaka uređaja za hemodijalizu, no hitnom intervencijom djelatnika KBC-a, nadležnih službi i vatrogasaca sanirano je daljnje izlijevanje vode i uklonjena je sva dotad izlivena voda.

U tijeku je kontrola električnih instalacija kako bi se ponovno uspostavio redoviti rad, a očekuje se da će se rad normalizirati tijekom naredna 24 sata. Prema prvom izvidu razina vode nije dovela do većih oštećenja zidova, instalacija ni opreme u zgradi, a u tijeku je i detaljni izvid.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi