PUCANJE CIJEVI NA SVETICAMA

Promet se nakon poplave na istoku Zagreba normalizirao

28.03.2018 u 08:19

Bionic
Reading

Promet u Zvonimirovoj je normaliziran nakon što je od ranog jutra bio obustavljen zbog puknuća vodovodne cijevi. Na sanaciji rade djelatnici Vodovoda i odvodnje, a prometnice su očišćene od nataloženog blata. Podsjetimo, PU Zagrebačka objavila je da je u srijedu ujutro u 3:45 pukla vodovodna cijev na raskrižju Zvonimirove i Donje Svetice, koja se nalazi ispod kolnika

"Od 3:45 obustavljen je promet ulicom Svetice od Kennedyjevog trga u smijeru sjevera te ulicom Divka Budaka od raskrižja s Hitrecovom u smijeru Zapada", izvijestila je PU zagrebačka.

Dnevnik.hr prenosi kako ekipe Zagrebačkih cesta i Čistoće rade na čišćenju kolnika, no još se ne zna koliko će im trebati da saniraju situaciju.

  • +22
Sanacija puknuća vodovodne cijevi na Donjim Sveticama u Zagrebu Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak

"Najvažnije je da svi potrošači imaju vodu. Naše ekipe su na terenu, no teško je pretpostaviti koliko će trajati sanacija. Nadamo se da će biti završena u tijeku dana", kaže Ana Glavan, glasnogovornica Vodovoda i odvodnje.

Vlado Suša, glasnogovornik Zagrebačkih cesta, poziva one koji su namjeravali proći ovim dijelom grada da koriste alternativne pravce. "Molimo sve da koriste Heinzelovu, Harambašićevu, Šulekovu, Mandlovu te naselje Ravnice", kaže Suša.

Na stranicama Zagrebačkog holdinga objavljeno je da, unatoč puknuću cijevi, sve linije ZET-a prometuju uobičajenim trasama.