NAPAD U BRELIMA

Polugama pretukli njemačku obitelj

Bionic
Reading

Članovi njemačke obitelj Schmidt lakše su ozlijeđeni nakon što su ih na plaži u Brelima pretukla petorica muškaraca

Dok su turisti uživali u laganoj šetnji po šetnici u Brelima, pored njih je u BMW-u projurio 46-godišnji Mladen Šošić. Renate Schmidt (52) mu je tada dobacila i komentirala njegovu vožnju. Sve je završilo samo na grubim riječima. No ne zadugo. Nijemci su otišli na obližnju plažu na koju je stigao i Šošić u pratnji svog 19-godišnjeg sina i još trojice muškaraca.

S polugama u rukama nasrnuli su na Renate, njezina supruga Lothara (57) i sinove Tima (23) i Michaela (21). Zadobili su podljeve po rukama, nogama i glavama, a ozljede su okarakterizirane kao lakše, piše Slobodna Dalmacija.

Otac i sin Šošić privedeni su na obavijesni razgovor u Policijsku postaju Makarska, a kriminalistička obrada je u tijeku.

Lothar Schmidt ljetuje s obitelji u Brelima već tridesetak godina. Sada, nakon nemilog događaja, u kojem su lakše ozljede 'pobrali' baš svi članovi njegove obitelji, veli kako se više nikad neće vratiti na Makarsku rivijeru.

'Svađa između moje supruge i vozača BMW-a je djelovala benigno, u početku. Porječkali su se, bilo je povišenih tonova, ali – tada smo se i mi i oni primirili, čak smo se i rukovali', kazao je Lothar.

Odbio je da se o događaju obavijesti njemačko veleposlanstvo. 'Čim postupak na Prekršajnom sudu u Makarskoj završi, čim dobijemo natrag svoje dokumente, pakiramo se i idemo doma', veli.