odmorište ličko lešće

Policiji na autocesti dolijao trojac s automobilom prepunim ilegalnog duhana

21.12.2020 u 11:38

Bionic
Reading

Zbog preprodaje 200 kilograma rezanog duhana uhićen je u četvrtak na autocesti kroz Liku Suhopoljac (37), a u drugom automobilu vozač iz Virovitice (54) i suvozač iz Milanovca (43) koje policija osumnjiči da su bili prethodnica pri nezakonitom transportu

Policajci iz Otočca u četvrtak oko 18,20 sati su kod odmorišta Brloška Dubrava na autocesti A-1 u smjeru Splita, otkrili da 37-godišnjak iz Suhopolja u automobilu virovitičke registracije prevozi više vreća s ukupno 191 kilogramom sitno rezanog duhana, za koji nije posjedovao nikakvu dokumentaciju.

Pet minuta kasnije je kod odmorišta Ličko Lešće u smjeru Splita zaustavljen automobil pulske registracijske oznake kojim je upravljao 54-godišnjak iz Virovitice, a suvozač mu je bio 43-godišnjak iz Milanovca.

Policija je potom provela kriminalističko istraživanje i protiv sve trojice državnom odvjetništvu podnijela kaznene prijave zbog "nedozvoljene trgovine".

Također je utvrđeno da je 37-godišnjak iz Suhopolja vozio bez položenog vozačkog ispita pa će protiv njega podnijeti optužni prijedlog nadležnom sudu.