DETALJI PLJAČKE U VODNJANU

Policajac pucao u razbojnika naoružanog razbijenom bocom

12.08.2013 u 13:32

Bionic
Reading

U sinoćnjem razbojništvu na Petrolovoj benzinskoj postaji u Vodnjanu, koje se dogodilo desetak minuta prije ponoći, ozlijeđeni su 27-godišnji djelatnik benzinske i 26-godišnji muškarac kojeg se sumnjiči da je počinio razbojništvo, izvijestila je PU istarska

Naime, policijski službenici su uz uporabu vatrenog oružja uhitili 26-godišnjeg počinitelja razbojništva, pri čemu je ranjen i prevezen u pulsku Opću bolnicu.

Policija za sad ne navodi identitet muškarca kojeg se sumnjiči da je maskiran ušao u benzinsku postaju u Istarskoj ulici gdje je uz prijetnju razbijenom bocom zatražio od djelatnika novac, a potom ga i ranio.


Naime, nakon što mu je djelatnik predao novac, razbojnik ga je lakše ozlijedio porezavši ga po ruci, nakon čega se uputio prema izlazu. No u tom je trenutku u benzinsku postaju ušao policijski službenik te je iz službenog pištolja pucao u razbojnika.

'Tijekom uhićenja došlo je do ranjavanja osumnjičenog, koji je prevezen u Opću bolnicu Pula, gdje je zadržan na liječenju. Očevidom na mjestu događaja rukovodio je nadležni državni odvjetnik. Kriminalističko istraživanje je u tijeku, dok će stručni tim Ravnateljstva policije tijekom dana utvrditi sve okolnosti događaja', navode u PU istarskoj.