ISPRED TROJE DJECE

Policajac automatskom puškom likvidirao bivšu ženu i njezinog partnera

  • +6

Dvostruko ubojstvo kod mosta preko rijeke Sunje

Izvor: Pixsell / Autor: Nikola Cutuk/PIXSELL

Bionic
Reading

Tragedija u Graboštanima kod Hrvatske Kostajnice. Od ljubomore pomahnitali policajac Mario Slabinjac, djelatnik ravnateljstva policije MUP-a RH, rafalima iz automatske puške ubio je svoju suprugu Blaženku koja ga je ostavila i odselila s djecom, te njenog partnera Ivicu Hajdukovića.

Dočekao ih je u utorak oko 21 sat u zasjedi, dok su se automobilom kretali od Velikog Krčeva prema Graboštanima, navodi Jutarnji list

Na cesti, prije mosta preko rijeke Sunje, prepriječio je svoj automobil, iz prtljažnika izvadio automatsku pušku i otvorio vatru prema automobilu u kojem su bili Ivica Hajduković i Blaženka Slabinjac, ali i njegove dvije kćeri i sin Ivice Hajdukovića Patrik. Ne obazirući se na mogućnost da može pogoditi i ubiti svoju djecu, ispalio je cijelo mnoštvo metaka prema automobilu.

O samom događaju posvjedočio nam je 17-godišnji Patrik, sin ubijenog Ivice Hajdukovića. 'Vozili smo se u autu iz Velikog Krčeva prema Graboštanima: tata, teta Blaženka i njezine dvije kćeri. Odjednom se ispred nas ispriječio jedan auto, iz njega je istrčao Mario Slabinjac, dobro ga poznam, muž tete Blaženke, iz gepeka je izvadio automatsku pušku i počeo pucati prema nama. Staklo se rasprslo, meci su fijukali, svi smo kričali od straha, tata je ubacio u rikverc i pokušao pobjeći. No, bio je pogođen i samo je klonuo. Vjerojatno je odmah bio mrtav. Pogledao sam tetu Blaženku, i ona je ležala nepomočno. Izašao sam van iz auta gledajući smrti u oči i molio ubojicu da nas poštedi. On je samo rekao: Uzmi djecu, misleći na svoje kćeri, u moj auto i odvezi ih odavde. Iako nemam vozački i ne vozim auto, poslušao sam, i odvezao nas na sigurno. Ne znam što da vam više kažem, u šoku sam', ispričao je za Jutarnji list Patrik kojeg su novinari zatekli kod roditeljske kuće u Graboštanima kako tješi baku, majku ubijenog Ivice.