hak izvještava

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, očekuju se gužve i na Krčkom mostu, Istarskom ipsilonu, Jadranskoj magistrali...

27.08.2021 u 07:25

Bionic
Reading

Kolnici su u petak ujutro mjestimice mokri i skliski, mogući su odroni, pa Hrvatski autoklub (HAK) vozačima savjetuje da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama

Zbog vjetra na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Karlobaga zabranjen je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle, a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatna je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Pojačan je promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, a tijekom dana očekuje se i na prilazima turističkim središtima, osobito na Jadranskoj magistrali, Krčkom mostu i Istarskom ispilonu, na pojedinim dionicama državnih cesta i autocesta, graničnim prijelazima, povremeno u trajektnim lukama i pristaništima, a zastoji su mogući na cestama gdje traju radovi.

Na većini graničnih prijelaza u petak ujutro nema dojava o dužim čekanjima.

U prekidu je trajektna linija 831 Dubrovnik-Lopud-Suđurađ od 9 sati, a uspostavit će se u 15,30 s polaskom iz Dubrovnika trajektom “ Mate Balota”. 

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Zbog povremeno povećane gustoće prometa tijekom dana moguća su čekanja u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima.