NA DAJITE NOVAC!

Po Splitu haraju lažni volonteri

Bionic
Reading

Ne dajite novac nepoznatima, kad vam pozvone na kućna vrata i traže novčanu pomoć u ime Udruge 'Veliko srce malom srcu'. Radi se o prijevari u ime naše udruge, odnosno netko koristi ime naše udruge za prikupljanje novčanih sredstava, poručila je javnosti Franciska Agičić, dopredsjednica Udruge 'Veliko srce malom srcu'

'Radi se očigledno o nekome tko zloupotrebljava našu udrugu. Nikada nismo vršili takva prikupljanja sredstava, da su naši članovi išli od vrata do vrata i tražili novac za nekoga. Dapače, nikada nismo prikupljali novac za neku osobu, već su se naše akcije uvijek odnosile za prikupljanje sredstava, za uređenje nekih bolničkih odjela, medicinskih ustanova ili za kupovinu potrebnih medicinskih uređaja.

Ime nekakve S. G., za koju mi, navodno prikupljamo pomoć nije mi poznato. Mi trenutačno nemamo nikakvu takvu ili sličnu akciju. Naravno, naša Udruga 'Veliko srce malom srcu' želi pomoći svima, no mi, ponavljam nikada nismo prikupljali novac za neku određenu osobu. Molim vas o svemu izvijestite javnost, kako se ne bi ime naše udruge dovodilo u vezu s ovim događajima', zaključila je Franciska Agičić, piše Slobodna Dalmacija.