OŠTAR ODGOVOR

Plenković uzvratio: Milanović je veći stalker od Marasa. Pobijedit ću ga u košarci kad god želi, dam mu 10 poena prednosti

14.11.2020 u 13:49

Bionic
Reading

Premijer Andrej Plenković odgovorio je na prozivke predsjednika Zorana Milanovića

"Ja nisam uspio stići pogledati sve to što je on izgovorio, ali otprilike sam shvatio gdje to sve ide. Sve više se pojavljuje ta neka vrsta opsjednutosti. Ja mislim da je Milanović opsjednut onime što ja radim, što sam radio prije, vidim da se bavi mojom biografijom, tko je gdje bio, tko je koga pobijedio. Vidim da nastoji jako podcijeniti aktivnost koju sam imao za vrijeme diplomatskih mandata u Bruxellesu i Parizu", rekao je Plenković, prenosi N1.

Te moje godine u Parizu su mi jako pomogle da sagledam svijet iz drugačije perspektive, rekao je Plenković, dodavši da je Milanović bio diplomat u Zagrebu i da nije radio isto što i on.

"O tome tko je učinio više u diplomatskoj karijeri, kad bi stavili na jednu stranu moju, a na drugu njegovu, razlika bi bila enormna", rekao je Plenković.

"On je glavni stalker, veći i od Marasa. Ja sam mislio da je Maras glavni stalker, a ipak je to on", rekao je Plenković.

  • +11
Konferencija za medije premijera Andreja Plenkovića Izvor: Pixsell / Autor: Goran Stanzl/PIXSELL

"Je li kilavac onaj tko patriotski pada s Patrije? Vidim da spominje košarku. Ja mu dajem 10 poena prednosti i opet ću ga dobiti. Da stojim na trepavicama, ne može me pobijediti", rekao je Plenković.

"On je, po meni, ucviljen zbog poraza na izborima. To je to cmizdrenje, kilavljenje. Valjda si uvrijeđen toliko da ni nakon pet godina ne možeš čestitati", rekao je Plenković.