PREDSTAVLJANJE KANDIDATA

Plenković obećao brda i doline u Karlovcu

18.08.2016 u 14:02

Bionic
Reading

'Naše kandidatkinje i kandidati su ugledni ljudi. Bit će vjerodostojni, dokazani, kvalitetni te spremni i voljni provesti program i pobijediti u 7. izbornoj jedinici', kazao je predsjednik HDZ-a Andrej Plenković na predstavljanju kandidata u Karlovcu

U svom obraćanju, Plenković je kandidatima u 7. izbornoj jedinici poručio da u kampanji moraju biti angažirani, da moraju pokriti cijeli prostor i predstaviti izborni program. 'Odjeci na program su pozitivni, on je ambiciozan', komentirao je šef HZ-a program koji je predstavio u srijedu u Zagrebu, a kojim je, između ostalog, obećano 180.000 tisuća novih radnih mjesta, niža stopa PDV-a, veći rast BDP-a i više novca iz EU fondova, javlja N1

'Želimo pokazati da je reforma cjelovita, da je u funkciji rasterećenja građana i poduzetnika. Želimo i demografsku obnovu i pronatalitetnu politiku. U Hrvatskoj imamo bijelu kugu, problem s kojim se mi kao demokršćanska stranka moramo prioritetno baviti', kazao je Plenković.

Poručio je da im je cilj dobiti izbore: 'HDZ ide u izbore s ciljem da preuzmemo vođenje države, na temelju kampanje i programa koji je napravljen na znanstvenim temeljima, s tim trebamo zadobiti povjerenje građana. Očekujem da preuzmete odgovornost i biračima prezentirate zašto bi nam trebali dati povjerenje', kazao je Plenković u obraćanju kandidatima na listi u 7. izbornoj jedinici.

Kako je naveo, među kandidatima su i četvorica koja su na listi bila i na izborima 2015. 'Naši su kandidati ugledni ljudi, baš onakvi kakve sam i najavio. Oni su vjerodostojni, dokazani u svojim karijerama i politici. Naravno da ćemo pobijediti, to je ključna poruka', kazao je.