MERLIĆEVA EMISIJA

'Piramida' se vraća u program HTV-a?

17.07.2014 u 07:00

Bionic
Reading

Televizijska emisija 'Piramida' nakon šest godina pauze po svemu sudeći vraća se od jeseni u program HTV-a. Iako službene potvrde nema, neslužbeno doznajemo da je priča gotovo zaključena i da će projekt bračnog para Željka Ogresta – Dubravko Merlić ponovno na TV ekrane

'Pregovori su u tijeku i više od toga ne mogu reći', uz smijeh nam je kratko poručila Ogresta dodavši da joj se javimo iza nedjelje kada se vrati iz inozemstva. 'Piramida' je pune četiri godine išla na HRT-u, a bazirana je na originalnom formatu koji je osmislio Merlić, danas direktor N1 televizije koja bi trebala krenuti od jeseni.

Sudionici u pojedinoj emisiji su tri javne osobe, a razgovara se o pet događaja iz proteklog tjedna po izboru uredništva. Događaji nisu ograničeni na samo jedno područje, već je glavni kriterij njihova zanimljivost.

Gledatelji telefonskim glasovanjem tijekom emisije odlučuju o pobjedniku koji prelazi na sljedeću razinu 'Piramide' odnosno u sljedeći krug emisija u kojima se sastaje s pobjednicima iz ostalih emisija 'Piramide' s iste razine.

Licenca za 'Piramidu' prodana je u nekoliko zemalja u regiji i svijetu, a za originalnost osvojila je u Luzernu nagradu Zlatna ruža u kategoriji showa.