KOD S. BRODA

Pijani traktorist sletio u kanal pa ga prignječio traktor

29.09.2011 u 16:31

Bionic
Reading

Pijani 35-godišnjak sjeo je jučer za upravljač neregistriranog traktora na koji su bile priključene dvije prikolice. U jednu od njih ukrcao se njegov još pijaniji 39-godišnji prijatelj. Vožnju su završili u kanalu, a 35-godišnjak na kojeg se traktor prevrnuo, zadobio je teške tjelesne ozljede

Nesreća se dogodila jučer, oko 15,30 sati, u Gornjoj Vrbi kod Slavonskog Broda. Pijani 35-godišnji vozač traktora po izlasku iz zavoja izgubio je nadzor nad upravljačem te su kotači zahvatili travnatu površinu nakon čega je traktor s prikolicama sletio u odvodni kanal.

U prevrtanju, traktor je prignječio vozača koji je pri tom teško ozlijeđen te je nakon hitne liječničke pomoći prevezen i zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Kako doznajemo riječ je o prijelomima te 35-godišnjak nije u životnoj opasnosti, a putnik iz prikolice prošao je bez ikakvih ozljeda.

Vozaču, kojemu slijedi prijava, izmjereno je 1,27 promila alkohola, a putniku koji se vozio u traktorskoj prikolici čak 2,37 promila alkohola u organizmu.