žgela iz severina

Pijani načelnik pretukao je vlasnicu kafića. Sada joj opet može prići: U šoku sam

29.09.2023 u 19:23

Bionic
Reading

Žarku Žgeli načelniku općine Severin ukinuta je mjera zabrane prilaska Ivi Milki Kramarić, vlasnici kafića koju je pretukao ispred njenog lokala u srpnju. Ona je pak za ukidanje mjere doznala pukim slučajem kada je vidjela na kameri da on ulazi u trgovinu pored njenog kafića

Nazvala je policiju da bi prijavila kako krši mjeru i onda doznala da je ona ukinuta. Od svega što je se izdogađalo, ispričala je za RTL Danas, dobila je šećer. Navela je kako joj s novim saznanjem nije ugodno jer i ona ide u trgovinu kojiu je on posjetio.

'Pa noge su mi se odsjekle, ali doslovno. Ja od onda otkad se to dogodilo ni ne spavam dobro, sad najnovije sam dobila i šećer od svega toga. Htjela sam prijaviti kršenje mjere, na to su mi na policiji rekli da su mjere jednostavno ukinute prema njemu gdje sam ja ostala zgrožena. Ja mislim da sam trebala biti obaviještena od suda, od bilo koga da je netko tko me je istukao da mi se može ponovno približavati, mislim, meni to nije pojmljivo'. poručila je Kramarić.

Naročito jer je za drugu dvojicu muškaraca koji su je verbalno vrijeđali, ta mjera i dalje ostala.Navela je da nikad nije požalila što ga je prijavila, ali da joj je žao što je sustav nije zaštitio.

RTL je pokušao doznati zašto je mjera ukinuta od ODO-a u Bjelovaru, ali bezuspješno baš kao i od tamošnjeg suda.

Podsjetimo, do incidenta je došlo kada je konobarica lokalnog kafića načelniku Žgeli odbila poslužiti piće zbog zatvaranja kafića.

Konobarica je nakon Žgelinih verbalnih ispada u pomoć pozvala vlasnicu, a kada je vlasnica stigla vidno pijani načelnik ju je fizički napao na terasi ispred kafića, što su snimile nadzorne kamere. 

Protiv nasilnika Općinsko državno odvjetništvo u Bjelovaru podignulo je optužnicu.