JAMBO NASTAVLJA S OPTUŽBAMA, HRT SARKASTIČAN

'Petrov je oštetio Metković za milijun kuna, a volontera Grmoju sam ja zaposlio'

11.01.2016 u 08:05

Bionic
Reading

Bivši metkovski gradonačelnik Stipe Gabrić Jambo Domoljubnu koaliciju nazvao je foteljaškom te se okomio na Most čije je čelništvo nazvao sektom. Zbog tog ga je istupa HSS u subotu suspendirao iz stranke.

No, to Gabrića nije spriječilo u daljenjim optužbama na račun mostovaca. Tvrdi kako je Božo Petrov oštetio proračun Grada Metkovića za milijun kuna. Zbog sumnje u kaznena djela zloporabe položaja i ovlasti Jambo ga je prijavio USKOK-u. Gabrić kaže i kako je on Nikolu Grmoju zaposlio u osnovoj školi, na molbu nekih ljudi. Za njega je rekao kako bi vjerojatno htio biti policajac, tužitelj i sudac kad su u pitanju njegove kaznene prijave - za koje tvrdi da su političke i za koje su 'krivi Ivo Sanader i Luka Bebić'.

'Moja je savjest čista. Svi smo mi katolici, ali mene moj Isus uči da pomažem ljudima, da činim dobra djela i da ne budem bahat i bezobrazan. A Isus psihijatra Petrova i volontera Grmoje njih uči da lažu, otpuštaju ljude i čine šteta ljudima', izjavio je Jambo.

Prozvani Petrov i Grmoja danas su bez komentira. Sve što je imao, poručuje Grmoja, rekao je jučer, a to je da 'zajapureni Jambo iznosi niz netočnih informacija, a njegova nervoza dokaz je da će konačno u Hrvatskoj svi koji su se na bilo koji način ogriješili o državni ili gradske i općinske proračune odgovarati.

Na, kako kaže, pljačku preko Facebooka se osvrnuo i Miro Bulj. 'Stipo Gabrić Jambo, ostali profiteri i prevaranti su razočarani Mostom jer ne mogu krasti i pljačkati hrvatski narod kao što su to po komodu radili zadnjih 25 godina. E, pa NE-ĆE-TE!', poručuje Bulj.

Metkovce su podijelile prepirke sadašnje i prošle vlasti.

Kako Petrov i Grmoja jučer nisu željeli pred kamere, novinar HRT-a to je sarkastično ocijenio završnom rečenicom u prilogu za Dnevnik 3: 'ipak je nedjelja dan Gospodnji'.