dali potpis

Petrov i Grmoja: Škoro poznaje prave probleme Hrvatske

26.11.2019 u 15:33

Bionic
Reading

Mostovi zastupnici Nikola Grmoja i Božo Petrov pozvali su u utorak građane da na izborima za predsjednika države svoj glas daju nezavisnom Miroslavu Škoru koji, istaknuli su, poznaje prave probleme Hrvatske i jedini može ugroziti 'duopol' na domaćoj političkoj sceni

'Škoro je čovjek koji poznaje gospodarstvo, koji poznaje prave probleme Hrvatske, to je kandidat kojeg su građani prepoznali da stoji čvrsto na zemlji za razliku od drugih kandidata', izjavio je Petrov nakon što je s Grmojom na Trgu bana Jelačića potpisom podržao Škorinu kandidaturu.

Ocjeni da Škoro 'čvrsto stoji na zemlji' dodao je kako je riječ o kandidatu koji je realan, koji progovara o pravim problemima, koji 'poznaje apsolutno sve prilike, sve što tišti građane i ima rješenje'.

'Škoru su građani prepoznali kao kandidata i to se može vidjeti kad prolazite ulicom, kad ljudi pozdravljaju njegovu kandidaturu kao onoga koji stvarno brani interese građana, a ne interese nekih političkih elita ili stranaka', rekao je Petrov te pozvao građane da izađu na izbore. Izađite, nemojte rasipati glasove, izađite jer u vama je ključ, poručio je.

Na istom je tragu bila i Grmojina poruka građanima. Ne rasipajte glasove, dajte ih kandidatu koji dolazi iz privatnog sektora, koji poznaje gospodarstvo, koji jedini govori o iseljavanju, problemima Slavonije, Dalmatinske Zagore, naveo je.

Škoro ne gubi popularnost

'Mostovci' snažno podupiru Škorinu kandidaturu, kažu da ne gubi popularnost. 'Ne gubi on popularnost, vidjet ćete idućih mjesec dana da će i taj dio rasti. Pozivam apsolutno sve nevjerne Tome neka popričaju s ljudima na ulici, neka malo manje gledaju ankete, jer jedine prave su na dan izbora', istaknuo je Petrov.

Škoro će, koliko znam, sam financirati kampanju, odgovorio je Petov upitan hoće li Most, osim javne podrške, Škori pomoći i finanicijski.