SKUPŠTINA U VRGORCU

Petar Maretić novi je predsjednik Nezavisne liste mladih

01.04.2023 u 21:01

Bionic
Reading

Nezavisna lista mladih (NLM) izabrala je novo vodstvo stranke - za predsjednika je izabran Petar Maretić, načelnik općine Dicmo, a za zamjenike dosadašnji predsjednik Ante Pranić i Petra Radić, načelnica Podgore, odlučeno je u subotu redovnoj izbornoj skupštini održanoj u Vrgorcu

Za ostalih šest članova Glavnog odbora izabrani su aktivni vijećnici u gradskim/općinskim i županijskim vijećima: Vedran Duvnjak, Željko Erceg, Anđelka Tomić , Zrinka Antunović Čotić , Matejas Jozipović i Daša Dragnić.

"Izmjenom Statuta i novom organizacijom, pokazujemo da smo odlučni jačati i širiti sinergijsko djelovanje postojećih i novih organizacija NLM-a, kako u Splitsko-dalmatinskoj županiji, tako i u 10. i 9. izbornoj jedinici, gdje nam je izvorna baza političkog djelovanja, ali i u ostalim dijelovima Hrvatske, poručeno je sa izborne skupštine.

Nezavisna lista mladih ističe da u fokusu njihova političkog djelovanja i dalje ostaju "politike promjena i stvaranja bolje sadašnjosti i budućnosti za sve s naglaskom na mlade", a spremni su ih ostvarivati u suradnji i s drugim nezavisnim pojedincima i političkim opcijama "istih vrijednosti i ciljeva".