sukob u živom zidu

Pernar se oglasio na Facebooku: Ne znam kako će ovo sve završiti..., Bunjac na konferenciji iznosi svoju stranu priče

05.06.2019 u 07:12

Bionic
Reading

Jučer poslijepodne Sinčić je objavio kako on ide u Europski parlament, iako tako nije bilo planirano, te da je zbog nepoštivanja dogovora suspendiran Bunjac, koji je tiskovnu konferenciju najavio za 11 sati

Dragi prijatelji, ne znam kako će ovo sve završiti, mogu samo reći da sam vam zahvalan za svu podršku, napisao je noćas na svom Facebook profilu Ivan Pernar nakon što su u javnost izašli detalji borbe u Živom zidu za mjesto u Europskom parlamentu.

Podsjetimo, nedugo nakon press konferencije vodstva Živog zida na kojoj je Ivan Vilibor Sinčić objavio da je suspendirao Branimira Bunjca na adresu redakcije Jutarnjeg lista došla je snimka na kojoj se vidi žustra rasprava između članova stranke.

Dok traje snimka Ivan Vilibor Sinčić i Tihomir Lukanić samo nijemo šute i promatraju kako će završiti, a završilo je tako da je Bunjac Vuletiću poručio 'da nikad neće vidjeti Europski parlament, ni na jednu sekundu'.

  • +6
Vladimira Palfi Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell

Sinčić je jučer poslijepodne objavio kako on ide u Europski parlament, iako tako nije bilo planirano, te da je zbog nepoštivanja dogovora suspendiran Bunjac.

Suspenzija Branimira Bunjca na snagu stupa danas, a Branimir Bunjac zakazao je press konferenciju u Saboru u 11 sati, doznaje N1.