NESRETNIK IZ SPLITA

'Pegula' Šimić - od lomova i krađe do marihuane

09.02.2012 u 22:34

Bionic
Reading

Nakon dolaska u Hrvatsku 1999. godine imao je veliki peh – na probi u Zagrebu slomljena mu je noga, no uspio se oporaviti

Bivši nogometaš Splita Predrag Šimić (33) bio je pozitivan na antidoping testu i kažnjen je polugodišnjom suspenzijom. Šimić je bio pozitivan na neke lake droge (marihuana), a u svom iskazu Disciplinskoj komisiji HNS-a priznao je da je bio u prostoriji gdje se 'pušilo', ali da on nije povukao ni jedan dim! Budući da je priznao (zlo)djelo i nije tražio B test, treba očekivati da se neće ni žaliti na ovu kaznu.

Šimić je, inače, krajem prošle godine također zauzeo naslovnice, ali ne zbog svog igračkog umijeća! Naime, tog je Sarajliju splitska policija prijavila zbog kaznenog djela krađe. Sumnjičilo ga se da je 11. studenoga u jednom prodajnom centru ukrao televizor vrijedan oko 12 tisuća kuna.

U njegovu su stanu policajci pronašli ukradeni televizor, a Šimić se pravdao da je 'bio obmanut od jedne osobe koja mu je rekla da može uzeti televizor po puno manjoj cijeni, te mu je, nakon što je uzeo televizor, dao tisuću i pol kuna'.

Dodajmo da je Šimić iz Željezničara došao u Zagreb 1999. godine i na probi mu je slomljena noga! Oporavio se i potom je igrao u Zagrebu, Širokom Brijegu, Zrinjskom, Hajduku, Mariboru, Niki Volou, Rodosu, pa opet u Željezničaru i jesenas u Splitu, a upisao je i jedan nastup za reprezentaciju Bosne i Hercegovine. Sad nema klub.