TRENERI ZADOVOLJNI REMIJEM

Pamić: Individualno smo bolji od Hajduka

22.07.2012 u 23:06

Bionic
Reading

Nakon remija u Puli treneri Hajduka i Istre bili su zadovoljni, pogotovo činjenicom da su igrači odigrali utakmicu u visokom ritmu.

U posljednjoj utakmici prvog kola MAXtv Prve lige u Puli su Istra i Hajduk odigrali bez postignutih pogodaka. No, iako golova nije bilo, utakmica je prštala prilikama, za pohvaliti je visok tempo igre.

'Držim da je utakmica bila jako dobra. Mi se prvo poluvrijeme nismo uspjeli nametnut i dozvoljavali Hajduku da iz naših grešaka bude opasan. U drugom dijelu smo bili bolji, napadali smo, ali nije nas htio gol. Nogomet je bio na nivou', prokomentirao je utakmicu za ArenuSport trener Istre Pamić, te nastavio.

'Na proljeće smo igrali napadački, pa tako i sada igramo. Ako budemo ovako igrali, ne bojim se za Istru. Usudio bi se reći da smo mi individualno kvalitetnija momčad od Hajduka. Hajduk je fizički bio spreman i mi smo znali da ako želimo egal da im moramo parirati. Nama sada dolazi Ahmad Sharbini, i ne možemo sada očekivati od njega čuda, ali lijepo je da ga imamo', kazao je trener Istre Igor Pamić

Remi u Puli prokomentirao je i strateg Hajduka Mišo Krstičević.

'Gledatelji su mogli uživati u utakmicu. Imali smo više šansi u prvom, a bod na strani je uvijek dobro. Mislim da Pamić radi jako dobar posao i svima će biti teško tu u Puli.

Mi sada imamo revanš protiv Skonta i zato sam morao malo promiješati momčad. Mi u drugom poluvremenu nismo mogli pratiti ritam iz prvog, jer nas je ubilo i putovanje do Pule. Nama je prva pobjeda da dečki natope dres Hajduka i to je najvažnije', mišljenja je trener Krstičević.