POSAO S UŽITKOM

Ovako se isplati živjeti i raditi!

12.08.2015 u 17:55

Bionic
Reading

U današnjem postu vam donosim dio atmosfere s Watergate partyja koji se danas, po drugi puta, održava u dubrovačkim Lazaretima. Luksuzna vila iz snova, cool ekipica i party s najljepšim pogledom na Dubrovnik...detalji u postu!


Da je ovakvih poslova više, ova bi se zemlja zvala obećana. Mislim, sve nekako ide u tom smjeru ako za kriterij uzmemo količinu partyja tijekom ljeta u Hrvatskoj. Sve iole značajnije institucije elektonske glazbe u Europi zakupile su neku od 'it' party lokacija na jadranskoj obali. A berlinški se Watergate - jedna od vodećih i najuređenijih institucija suvremene glazbe, ustoličio gdje drugdje nego u jednoj od najljepših - dubrovačkim Lazaretima gdje je donio sukus najbolje glazbe koja je nastala pod okriljem Watergate Recordsa u 2015 godini. I Watergate, a bome i moja malenkost to trebaju ponajviše zahvaliti zagrebačkom bon ton-u koji sve što radi, radi sa stilom. Watergate jer je dobio najbolje domaćine koje može poželjeti, a ja priliku da radim PR za jedu od najvažnijih glazbenih premijera ove sezone - Wategate goes Croatia

A kad kažem sa stilom onda mislim  na ovo:

Predivna vila u Orašcu pored Dubrovnika dom je organizatorima i izvođačima, gdje punimo baterije pred odlične svirke u Lazaretima. Nakon uspješnih evenata Watergate goes Croatia No.1 i bon ton na kojima su nastupila neka od najvećih imena elektronike kao što su Ellen Allien, Sebo K., Marco Resmann, Matthias Meyer, Kim Ann Foxman, Tijana T i drugi, danas u Dubrovnik stižu velikani Tiefschwarz feat. Khan i Ruede Hagelstein, izvođači s friško objavljenim albumima koji uspjeh na međunarodnoj sceni duguju upravo Berlinu i rezidenciju u Watergateu. Watregate produkcija, u suradnji sa zagrebačkim bon ton-om dolazi u Adria regiju s ciljem da donese vrhunsku zabavu u Dubrovnik, baziranu na berlinškoj plesnoj kulturi, plesu do zore i slobodi bivanja.

photo: Marcella Zanki, bon ton


No zvijezda večeri svakako je Butch, izvrstan producent i DJ, koji je selektirao glazbu za kompliaciju Watregate 18. 'Zamislite mene kao kapetana svemirskog broda. Ljudi koji dolaze na party ulaze u brod, a ja ih odvozim na svemirski izlet. Da biste uopće ušli u svemirski brod, morate ostaviti svoje fizičko tijelo na vratima. Morate isključiti stvarni svijet i um. A ja ću učiniti ostalo.' - izjavio je Butch pred nastup u Dubrovniku.

Ukoliko vas put danas nanese u Dubrovnik ili okolicu, nikako ne propustite Watergate goes Croatia No. 2, posljednji party u nizu u ovoj godini.