'samo da ti kažem'

Osječki volonteri Udruge Pobjede imaju važnu obavijest: Starta ovogodišnje 'kalendarenje', a glavnu ulogu imaju - psi

10.12.2021 u 09:00

Bionic
Reading

Volonteri osječke Udruge Pobjede najavljuju izlazak novog kalendara Azila za napuštene pse u Nemetinu pod nazivom 'Samo da ti kažem'. Kao i svake godine do sada, u njemu objavljuju fotografije 12 pasa, a ove godine i njihova pisma onoj ili onome koji su ih ostavili i tako učinili azilantima

Osječka Udruga Pobjede koja vodi brigu o Azilu za napuštene pse u Nemetinu, kao i do sada, najavljuje izlazak svojeg najnovijeg kalendara u kojem glavnu ulogu imaju - psi.

Ovogodišnje izdanje kalendara naslovili su 'Samo da ti kažem', a u njemu se nalazi 12 fotografija pasa i njihova pisma upućena onima koji su ih ostavili i učinili azilantima.

Volonteri ove osječke udruge poručuju kako je i ovogodišnji kalendar emotivan, kao i život 'azilskih kerovaca' kao i svih onih koji se trude učiniti njihove životne priče da dobiju sretne završetke.

'Kalendar je i ovoga puta najljepši na svijetu', poručuju volonterke i volonteri osječkog Azila.

Uz pomoć kalendara, između ostalog, stanarima njihova Azila lakše će biti preživjeti 2022. godinu kako bi imali dovoljno za liječenje napuštenih životinja.

'Zato što je najljepši, ali i zato što će zahvaljujući njemu naši kerovci lakše 2022. preživjeti u Azilu i imati dovoljno za podmiriti doktore, koji kod nas uvijek imaju pune ruke posla – e zato trebate nabaviti svoj Primjerak! ', poručuju iz Udruge Pobjede.

Promocija novog kalendara, najavljuju, ove će se godine protegnuti na šest večeri u Osijeku i održavat će se na livadi preko puta Srednjoškolskog igrališta, kod Rondela svaku večer od 18 do 22 sati od 13. do 18. prosinca. Svaki dan kuhat će i večeru u 20 sati koju će dostavljati, kako najavljuju, po jedna zvijezda Azila na četiri noge. Bit će i tople 'dukse' kao i drugi odvjeni predmeti iz njihove poznate 'Azilske butige'. 

ali i tople 'dukse' kao i druge odjevne komade iz svoje poznate 'Azilske butige'. Više informacija može se pronaći na stranici 'Kalendiranja' na Facebooku