POBJEDE SLAVONACA

Osijek, Inter i Cibalia sredili svoje suparnike

10.09.2011 u 21:01

Bionic
Reading

Od pet popodnevnih utakmica koje su bile na rasporedu u subotu navečer Osječani, Zaprešićani i Vinkovčani pogađali su mreže svojih suparnika te stigli do novih vrijednih pobjeda

Subotnji dio 7. kola MAXtv Prve lige nije obilovalo pogocima. Ranije popodne u Varaždinu je Split dobio Varaždin s 2:1, a onda je uslijedio niz četiri utakmice u kojoj je postignuti ukupno četiri gola. U dvije su u glavnim ulogama bile ekipe iz Slavonije, a tri boda osvojio je i Inter u Karlovcu.

Osijek je u Gradskom vrtu nadvisio blijedi Slaven Belupo s 2:0. Oba pogotka Osječani su postili u prvom dijelu, no i u ostatku utakmice su dominirali i stvarali prilike. Slaven Belupo je bio posve indisponiran, blijed i inaktivan, pa njegovi igrači mogu biti i zadovoljni što su samo dvije lopte odsjele u njihovoj mreži.

Drugi slavonski prvoligaš Cibalia bio je uspješan na gostovanju u Lučkom. Minimalna pobjeda od 1:0 osigurana je još u 9 minuti golom Bartolovića, a istim rezultatom slavio je i Inter iz Zaprešića u Karlovcu. Pogodak vrijedan tri boda zabio je Abilaliaj u 88. minuti.

Susret na Šubićevcu između Šibenika i Istre 1961 završio je s nepopularnih 0:0.