traumatično razdoblje

Oglasio se prijatelj nestalog Mateja: Kulminacija svega je konstantno uznemiravanje i poruke neprimjerenog sadržaja

11.01.2022 u 21:02

Bionic
Reading

'Kulminacija svega je konstantno uznemiravanje i poruke neprimjerenog sadržaja koje primamo od trenutka kada je naš boravak u Beogradu postao naslovna priča', napisao je prijatelj nestalog Mateja Periša redakciji srbijanskog Blica

'Trenutno prolazimo kroz izrazito traumatično razdoblje - ono je započelo nestankom našeg dragog prijatelja, a nastavilo se kroz medijsku difamaciju i kojekakve lažne informacije koje svakodnevno dovode u pitanje naš integritet, moral i, što nam najteže pada, odnos prema našem prijatelju Mateju...', napisao je prijatelj nestalog Mateja Periša redakciji srbijanskog Blica u mailu.

Riječ je o prijatelju koji je kobne noći bio u Beogradu s nestalim Splićaninom Matejem Perišem, u klubu 'Gotik' u Beton Hali. Dodao je, kako od kada je počela potraga za njegovim prijateljem, on i ostali Matejevi prijatelji primaju poruke neprimjerenog sadržaja.

'Kulminacija svega je konstantno uznemiravanje i poruke neprimjerenog sadržaja koje primamo od trenutka kada je naš boravak u Beogradu postao naslovna priča', napisao je mladić te dodao kako se on i ostali prijatelji trude biti 'maksimalna podrška Matejevoj obitelji i istražnim tijelima koja rade na njegovom pronalasku'. 

Vjeruje kako će Matej biti pronađen.