poruka prijateljima

Tomislav Horvatinčić: 'Od sutra stanujem na novoj adresi: Zatvor Remetinec. Osudio me nenadležan sud'

13.07.2021 u 15:51

Bionic
Reading

Tomislav Horvatinčić putem Messengera danas je poslao poruku svojim prijateljima i poznanicima kako 'od sutra stanuje na novoj adresi, zatvor Remetinec'

Tomislav Horvatinčić napisao je poruku svojim prijateljima i poznanicima koju im je poslao putem Messengera, a u kojoj ih je obavijestio kako 'od sutra stanuje na novoj adresi, zatvoru Remetinec'.

Horvatinčić, pravomoćno osuđen na 4 godine i 10 mjeseci zatvora zbog izbjegavanja pomorske nesreće u kojoj je poginuo talijanski bračni par Salpietro, prijatelje i poznanike obavijestio je kako nakon toga ne zna u koju će kaznionicu. Pomorska nesreća dogodila se u kolovozu 2011. godine.

Tomislav Horvatinčić u poruci koju je objavio 24 sata, piše:

'Dragi prijatelji, od sutra stanujem na novoj adresi: zatvor Remetinec… nakon toga, ne znam u koju kaznionicu? Razlog: prometna nesreća na moru, po kojoj sam suđen da sam NAMJERNO UBIO DVOJE TALIJANA. Četiri god i deset mj. zatvora. Da je to slučajno bio nehaj, kazna bi bila do jedne godine zatvora ili uvjetna. Osim toga, sudio me nenadležan sud. Pametnome dosta. Sve vas volim i poštujem! Tomo Horvatinčić', napisao je.