nasilje u školi

Očajni otac: Zaustavimo huligane koji haraju po Dugom Selu da nam se ne bi dogodio novi slučaj Luke Ritza!

10.10.2022 u 16:59

Bionic
Reading

Mario Kociper, otac dječaka kojega je u Dugom Selu ovog vikenda pretukla skupina dječaka ispred školske zgrade, na Facebooku je objavio poduži postu u kojem je upozorio na problem nasilne bande huligana koja hara tim mjestom

Kociper je napisao da su tri huligana iscipelarila udarcima nogom u glavu njegova sina dok je sjedio na stepenicama ispred škole a još njih nekoliko je držalo stražu, promatralo i snimalo mobitelima!

Tvrdi da je 'ekipica hrabro došla unaprijed maskirana s bandanama preko lica i s kapuljačama na glavi' - kao da su planirali poduhvat!

'S obzirom da se slična stvar koliko sam shvatio iz razgovora s policijom i s osobljem na hitnoj u bolnici Rebro, već dogodila dvojici dječaka prije koji mjesec pozivam roditelje tih dječaka da mi se jave! Također molim sve za pomoć - ukoliko znate bilo što o događaju - molim javite nama ili policiji! Video nadzor ispred škole je u funkciji tako da snimka postoji!', pozvao je zabrinuti roditelji i ostale da se udruge i zaustave daljnje nasilje.

Kazao je da će poduzeti sve da se mladim huliganima stane na kraj da se ne bi dogodio ponovnio slučaj Luke Ritza u Dugom Selu? Tvrdi da je njegovu sinu malo falilo.

'I usput, molim nadležne da onu lažnu tablu 'grad prijatelj djece' maknu s ulaza u Selo!', dodao je

Na javnu objavu na Facebooku se odlučio čim je saznao da njegov klinac nije prvi kojem se to dogodilo i da se iste napadače dovodi u vezu s raznim zlostavljanjima po Dugom Selu. Vjerujem da kad se malo stisne napadače da će njihova maskerada biti besmislena.

Dragi prijatelji, žao mi je što ovo moram napisati: Do sad sam objavu stavio po Dugoselskim grupama a sad stavljam i...

Objavljuje Mario KociperNedjelja, 9. listopada 2022.

'Mi smo kao roditelji odlučili s ovim slučajem ići javno jer smo u komunikaciji s drugim roditeljima čija su djeca zlostavljana, shvatili da institucije nažalost nisu od prevelike koristi. Trenutno se zbrajamo i najvažnije nam je da je klinac puno bolje nego što je to jučer izgledalo. A od sutra krećemo u borbu - ne samo za prava našeg djeteta, već i za prava svih onih koji sustavno trpe torturu nekolicine pojedinaca o kojima sve institucije u gradu znaju sve što trebaju znati ali iz nepoznatog razloga ne poduzimaju poteze da se stvari riješe na adekvatan način', prozvao je nadležne Kociper.