ZAGREB

Obiteljski nasilnik umro u policijskoj stanici

16.03.2009 u 19:24

Bionic
Reading

U policijskom je pritvoru na Senjaku poslijepodne iz nepoznatog razloga umro 56-godišnji muškarac koji je sinoć priveden zbog nasilja u obitelji, doznaje se večeras u Policijskoj upravi zagrebačkoj

ZAGREB - U zagrebačkoj policiji navode kako prilikom uhićenja muškarca sinoć nisu primijenili nikakva sredstva prisile te da tijekom očevida koji je obavila istražna sutkinja zagrebačkog Županijskog suda na tijelu umrlog "nisu uočeni znakovi koji bi ukazivali na nasilnu smrt".

Točan uzrok smrti trebala bi otkriti obdukcija.

Muškarac je umro poslijepodne oko 16 sati u Jedinici za zadržavanje i prepratu PU zagrebačke na Senjaku, a u policiji nisu željeli otkriti njegov identitet i zbog kojeg prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji je uhićen.

Večernji list doznaje da je riječ o 56-godišnjem Z. M.-u, koje je policija privela u stanicu dan ranije zbog nasilja u obitelji, te su ga zadržali na “otriježnjenju”. U noći na ponedjeljak imao je epileptični napad te je pozvana Hitna pomoć. Dana mu je injekcija te je prespavao noć. Ujutro se probudio, pa je u podne pojeo ručak. Nakon ručka je zaspao i više se nije probudio.

Više pojedinosti trebalo bi se znati sutra na redovitoj konferenciji za novinare PU zagrebačke.