PRVI SCREENSHOT!

Novi detalji za Rambo: The Video Game

06.05.2013 u 13:08

Bionic
Reading

Gotovo dvije godine nakon najave igre bazirane na filmskoj franšizi 'Rambo', Reef Entertainment u javnost je pustio prve informacije o igri te prvi screenshot

Tijekom 2011. godine mlada izdavačka kuća Reef Entertainment uspjela se dokopati prava na Rambo ime kako bi izdala igru koja će se radnom protezati kroz prva tri Rambo filma: Rambo: First Blood, Rambo: First Blood Part 2 i Rambo III.

 

Prema priznanju same izdavačke kuće, oni se nadaju da će ih uspjeh Rambo igre lansirati među poznatije igrače na gaming tržištu. Na razvoju igre angažiran je studio 'Teyon' koji iz sebe ima nekoliko igara, no ni jednu poznatu uspješnicu.

 

Igra je po prvi puta najavljena u kolovozu 2011. godine a tek danas imamo i prve informacije o njoj; radi se o FPS-u s cover sistemom koji će nam omogućiti da se što učinkovitije probijamo kroz horde neprijatelja uz pomoć hladnog i vatrenog oružja. Naravno, u igri ćemo preuzeti ulogu protagonista Johna Ramba, lika koji je kilogramima testosterona obilježio 80-e godine prošloga stoljeća.

 

Reef je uz ove informacije objavio i prvi screenshot;

 

 

Rambo: The Video Game na tržištu bi se trebao pojaviti tijekom ove godine i to na PC, PS3 i Xbox 360 platformama.