TPORTAL.HR I UNICEF

Nova web stranica 'Za sretna djetinjstva'

  • Autor: Unicef/tportal.hr
  • Zadnja izmjena 23.10.2009 09:19
  • Objavljeno 22.10.2009 u 09:30
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Tportal.hr u suradnji s UNICEF-om pokreće novu internetsku stranicu unicef.tportal.hr, koja je namijenjena roditeljima, djeci i svima kojima je stalo do budućnosti djece. Ovime se projektom obilježava peta godina partnerstva za djecu između UNICEF-a i T-Hrvatskog Telekoma te započinje obilježavanje 20. rođendana Konvencije o pravima djeteta

Unicef.tportal.hr je odgovor na potrebe roditelja koji su u brojnim UNICEF-ovim istraživanjima izrazili želju da savjete o roditeljstvu dobivaju putem medija. Na novoj stranici pronaći ćete brojne savjete stručnjaka i iskustva roditelja o odgoju, prehrani i razvoju praćene video sadržajima. Osim multimedije, unicef.tportal.hr će prvi objavljivati UNICEF-ove publikacije i brošure te ih učiniti dostupnima u elektroničkom formatu.

Uz savjete za roditelje stranica će redovito pratiti i novosti o UNICEF-ovim aktivnostima, a u skorom planu su i chatovi s UNICEF-ovim ambasadorima dobre volje te uvođenje rubrike za roditelje 'Pitajte stručnjaka'. Dodatno, svi će posjetitelji putem ove stranice moći lako i izravno donirati sredstva za UNICEF-ove programe za djecu kojima se nastoje poboljšati životi djece od rođenja do adolescencije. UNICEF-ovi programi pokrivaju široki raspon skrbi o djeci - od unapređenja skrbi za majke i novorođenu djecu u rodilištima, do potpore obiteljima s najmlađom djecom i djecom s teškoćama u razvoju te promicanja udomiteljstva i smanjivanja nasilja među djecom.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi