KAD ĆE LEŽEĆI?

Nova nesreća u Blatu, nedaleko od mjesta na kojem je poginula djevojčica

31.05.2019 u 14:28

Bionic
Reading

Samo osam dana nakon što je na Karlovačkoj cesti u Blatu alkoholizirani vozač usmrtio djevojčicu, stotinjak metara dalje dogodila se nova prometna nesreća, na sreću samo s materijalnim posljedicama

Pod utjecajem alkohola od 0,34 promila, 33-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke BMW krapinskih registarskih oznaka naletio je u četvrtak 23. svibnja 2019. na dijete koje se kretalo preko pješačkog prijelaza u prisutnosti roditelja u Blatu.

Vozač se neprilagođenom brzinom kretao zapadnom kolničkom trakom Karlovačke ceste u smjeru juga, stoga nije uspio zaustaviti vozilo dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza, kod raskrižja s Pogačićevom ulicom.

Kako javlja Jutarnji, nedaleko od mjesta nesreće tijekom današnjeg dana dogodila se nova prometna nesreća, kada je osobno vozilo sletjelo s ceste i zabilo se u ogradu. Ozlijeđenih nije bilo, nastala je samo materijalna šteta.

Inače, ova nesreća se dogodila upravo na lokaciji gdje su najavili postavljanje jednog od sedam ležećih policajaca u Blatu, ali on se do danas nije postavio jer je opet zapelo u proceduri. Naime, kako za Jutarnji kaže predsjednik Gradske četvrti Novi Zagreb - zapad Jadranko Baturić od Grada je izdano odobrenje za izvođenje projekta te da se samo čekaja dozvola policije.

Prometna nesreća u Blatu Izvor: Cropix / Autor: Davor Pongracic / CROPIX