Ninđa iz ormara!

Ninđa iz ormara!

17.10.2011 u 12:03

Bionic
Reading

Ninđa iz ormara!

I evo konačno mojeg vlastitog DIY uratka! Stvaljam ga u ponedjeljak, e da bih svima pokazala što sam radila preko vikenda ;).

Ako ste vlasnica/vlasnik glomaznog ugradbenog ormara koji vam se čini prevelik, preobičan i sve nešto - pre i još se k tome nalazi u spavaćoj sobi i bode vam oči svako jutro;krenite u akciju preuređivanja istog.

Naš sam ormar u početku zamislila kao veliku plohu za crtanje. U tome mi je s unutrašnje strane pomogla golema strip tapeta Tonijevog prijatelja i crtača stripova, genijalnog Filipa Kelave. Odabrala sam Ninđu, samo jednog u nizu živopisnih likova, proizašlih iz rapidografa, flomastera, olovke, ugljena (?!) koje možete pratiti, vidjeti, čitati na Filipovom blogu

 

Pozadina ormara je dakle njegov strip o Ninđi i Ninđici. Svi su me pitali zašto strip stavljam kao pozadinu/leđa ormara i tko će to vidjeti? Ako ikada rastavimo ormar ostat će nam velika zidna površina sa strip tapetom!


A strip svakoga dana, pri otvaranju ormara gledamo - mi ;)

Foto: Jelena Iva Nikolić
Pazi! Ninđa u ormaru!


Ninđa i Ninđica između polica

O čemu se radi u stripu o Ninđi i Ninđici? Kako biste to saznali morat ćete pohoditi naš životni prostor ili kupiti strip o Ninđi.

Samoljepljive tapete za zidove drage će vam volje otisnuti dečki iz print studija
Ars kopija. Objasniti će vam kako ih ravnomjerno zalijepiti i pritom izbjeći stvaranje mjehurića od zraka.

Foto: Jelena Iva Nikolić
Ninđa, Ninđica i - cipele ...

Kad je unutrašnjost ormara tako kreativna i lijepa, onda se nešto mora učiniti i s vanjštinom. Donji dio je iscrtan crnim markerom, dok sam gornji (koferi), istrošivši marker, nacrtala konturnom bojom za keramiku! Jedina tuba s crnom bojom i tankim vrhom koja mi je bila pri ruci.


Vanjština ormara u cijelosti i ...


... konturnom bojom iscrtani koferi

Bočno je dragi ušerafio kvakice iz Bakine škrinje na koje redovito vješamo svoje kimone (kao Ninđa i Ninđica!) tako da su zapravo sve bijele plohe - iskorištene.


Kvakice bez i ...


...  sa kimonima

I eto, od najjeftinije varijante ugradbenog ormara može se napraviti zanimljivi komad namještaja. Potrebna je samo dobra volja, oslobađanje od straha stečenog u djetinjstvu da se ne smije šarati po ormarima ili zidovima i kreativni prijatelji koji su vam voljni ustupiti nešto svojih uradaka ;).

Filipe, hvala Ti još jednom! Haragei! :)