SUVERENO SEKSIPILNA

Nina Agdal ne predaje se lako

31.07.2015 u 15:30

Bionic
Reading

Iako se na prvi pogled čini kao da je samouvjerena i neustrašiva, 23-godišnja Dankinja s ovih fotki osjetljiva je poput orhideje u cvatu

Prvi veliki strah s kojim se Nina morala suočiti, a koji ju je sprečavao da se u potpunosti preda manekenskoj profesiji, bio je strah od letenja. 'Svaki put kad bih ušla u avion, dobila bi napadaj panike, istovremeno bi mi izbio svrab po cijelom tijelu, a golema perut bi mi prekrila tjeme', rekla nam je u povjerenju.

Zatim je Nina imala golemih problema sa strahom od otvorenih prostora. 'Phisić mi je rekao da agorafobija nije toliko rijetka kao što ljudi misle. Zamislite samo koliko mi je bilo teško snimati polugola na plažama i u eksterijerima! Nemate pojma kakvu sam ja kalvariju prošla u svom kratkom životu!', otvorila nam se ona u potpunosti.

Danas, nakon nekoliko godina iscrpnih posjeta psihoanalitičaru, Nina se osjeća stabilnijom nego prije. Još ju malo muče tikovi, no napadaje anksioznosti ona suvereno kontrolira. Nije ni čudo da joj je karijera i posljednje vrijeme eruptirala! Bravo za Ninu!