PRONAĐENO TIJELO

Tragičan kraj potrage za muškarcem nestalim u prevrtanju čamca na Dravi

27.08.2020 u 16:19

Bionic
Reading

U Dravi kod mjesta Brodić nedaleko Podravskih Sesveta u srijedu oko 18 sati pronađeno je mrtvo tijelo za kojega je policija nakon obdukcije i očevida potvrdila da se radi o Nikoli Dombaju, nestalom u subotu nakon prevrtanja čamca kojim je plovio s još pet osoba

Prema rezultatima obdukcije obavljene na koprivničkoj patologiji smrt je nastupila utapanjem, izvijestila je u četvrtak policija koja će izvješće o ovom događaju poslati državnom odvjetništvu.

Dombaj je nestao nakon što je u subotu s još petero osoba čamcem krenuo na plovidbu od Legrada u Koprivničko-križevačkoj do Križnice u Virovitičko-podravskoj županiji.

Dolaskom do 188 riječnog kilometra nedaleko Ferdinandovca između 16.30 i 17.00 sati, na još neutvrđeni način došlo je do prevrtanja čamca prilikom čega je Dombaj, koji je ujedno i upravljao čamcem, nestao dok su ostale osobe isplivale na lijevu obalu rijeke Drave.

Teren i tok rijeke odmah su počeli pretraživati policajci, policijski ronioci i pripadnici HGSS-a, no Nikolu Dombaja nisu uspjeli pronaći pa se do pronalaska tijela vodio u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba.