POLICIJA MOLI POMOĆ

Nestala maloljetnica u visokom stupnju trudnoće

23.11.2012 u 12:19

Bionic
Reading

Policija je u svom pregledu nestalih objavila podatke o četvero osoba koje su nestale ovog tjedna i prošlog vikenda. Među njima je i maloljetnica, 15-godišnja Valentina Pili u visokom stupnju trudnoće

ValentinaPili visoka je 170 centimetara, ima ravnu smeđu kosu, sive oči, ovalno lice te je srednje tjelesne građe, ali u visokom stupnju trudnoće.

Valentina se u subotu 17. studenog udaljila s adrese u Zagrebu u nepoznatom pravcu i od tada joj se gubi svaki trag. U vrijeme nestanka bila je odjevena u sivu zimsku jaknu, sive tajice i svjetlije tenisice s roza uzorkom.

Od preostalih troje nestalih još je dvoje maloljetnika: Lovro Pasarić (14) i  DraženČuma (17).

Maloljetni Lovro Pasarić se u ponedjeljak 19. studenog oko 11 sati udaljio s adrese u Zagrebu (Brezovička cesta br. 98).

Lovro je visok oko 160 cm, ima plavu kosu te je slabije tjelesne građe. U trenutku nestanka bio je odjeven u plave traperice i smeđu jaknu te je nosio ruksak nepoznate boje.

17-godišnji Dražen Čuma u srijedu 21. studenog udaljio se s adrese u Lugu Samoborskom i od tada mu se gubi svaki trag. Ostale okolnosti nestanka su nepoznate.

Jedine punoljetne osobe s ove liste su dvojica 25-godišnjaka sa zagrebačkog područja: Josip Tolić, koji je nestao 20. studenog, i Tomislav Kolarić, za kojim se traga od 9. studenog.

Tolić je visok 186 centimetara. Ima crnu kosu i smeđe oči. On se u utorak 20. studenog udaljio s adrese stanovanja u Sesvetama, najvjerojatnije na crvenom biciklu nepoznate marke, i od tada mu se gubi trag. U trenutku nestanka bio je odjeven u traperice, zimsku kariranu jaknu i bijele tenisice.

Tomislav Kolarić je visok 185 centimetara, ima tamnosmeđu kosu i smeđe oči. Lice mu ovalno, jače je tjelesne građe, a na lijevom ramenu ima tetovirana 'pilotska krila'.

Kolarić se 9. studenog udaljio s adrese Gorjanci 12, Horvati, u nepoznato. Bio je odjeven u kratku crnu jaknu, plave traperice i plave tenisice.

Ukoliko ste vidjeli neku od nestalih osoba, policija moli da posjetite njen profil u Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba na www.nestali.hr, nazovete broj 192 ili da se javite u najbližu policijsku postaju.