NASMRT PRETUKLI MLADIĆA

Nasilnici iz Gurua u pritvoru

28.01.2011 u 09:33

Bionic
Reading

Pritvorena su trojica mladića za koje se sumnja da su pretukli 22-godišnjeg T. P. iz Vukanovca u gornjem Međimurju koji je u četvrtak preminuo uslijed ozljeda zadobivenih ispred čakovečkog noćnog kluba Guru

Nakon što su saslušani na varaždinskom Županijskom sudu gdje ih je uz kaznene prijave privela međimurska policija, istražni sudac odredio je 48 satno zadržavanje protiv 22-godišnjaka iz Čakovca, 22-godišnjaka iz Šenkovca te 26-godišnjaka iz Varaždina. Radili su kao konobar, zaštitar i DJ u čakovečkom noćnom klubu Guru gdje srijedom u živo nastupa narodnjački sastav s plesačicama, a piće se nudi po sniženim cijenama.

Prema iskazu koji su dali na varaždinskom Županijskom sudu, među posjetiteljima kobne noći sa srijede na četvrtak našao se i T. P. koji je radio probleme u lokalu, zbog čega je oko jedan sat iza ponoći došlo do sukoba, a zatim i njegovog izbacivanja. Međutim, na tome nisu stali, nego su ga i ispred lokala izudarali rukama i nogama po tijelu i glavi, a zatim ga ostavili.

Na isti način nanijeli su ozlijede i 35-godišnjaku iz Prekope koji je bio u društvu preminulog T. P. koji je radio za zagrebačku građevinsku tvrtku, zbog čega je često bio odsutan od kuće po nekoliko mjeseci.

Međutim, dok su 35-godišnjaku nanijete lake tjelesne ozlijede, udarci po tijelu 22-godišnjaka izazvali su unutarnje krvarenje, najvjerojatnije pucanje krvnih žila u crijevima, uslijed čega je preminuo u čakovečkoj Županijskoj bolnici gdje su mu pokušali spasiti život.