banožić samouvjeren

'Naši protukandidati su počeli koristiti frizirane ankete, ali od toga svega nema ništa. Neće ni biti drugog kruga jer naš kandidat pobjeđuje u prvom'

20.04.2021 u 18:52

Bionic
Reading

Vukovarsko-srijemski HDZ jedinstven je i snažan, što će pokazati i rezultati na lokalnim izborima, poručio je utorak iz Županje predsjednik vukovarsko-srijemskoga Županijskog odbora HDZ-a, ministar obrane Mario Banožić

U izjavi novinarima nakon skupa sa stranačkim čelnicima s područja županjske Posavine u Županji, na kojem je bio i glavni tajnik stranke Krunoslav Katičić, Banožić je najavio kako će idućeg tjedna biti predstavljen i predizborni program stranke, a zatim se ulazi u kampanju koja bi, kao i rezultati izbora, trebala biti dobra za HDZ.

"Posljednjih tjedana naši protukandidati su počeli koristiti frizirane ankete kako bi doveli priču do drugog kruga, ali od toga svega nema ništa. Neće ni biti drugog kruga jer naš Damir Dekanić pobjeđuje već u prvom krugu", poručio je Banožić.

Glavni tajnik HDZ-a Krunoslav Katičić rekao je kako prikupljanje potpisa za HDZ-ove kandidate u Vukovarsko-srijemskoj županiji ide jako dobro, što, po njemu, svjedoči da izborne planove HDZ-a ne podupiru samo članovi stranke, nego i obični građani.

Ističući HDZ-ovo predizborno geslo "Sad je bitno", rekao je kako je bitno da građani ponovno iskažu povjerenje HDZ-u, i to upravo sada, u trenutku kada cijelo društvo vodi bitku s pandemijom covida-19, a sprema se i provedba Nacionalnog plana oporavka i otpornosti koji je prije nekoliko dana predstavljen u Saboru.

Kandidat HDZ-a za vukovarsko-srijemskog župana Damir Dekanić rekao je kako pobjedu očekuje u prvom krugu izbora.

"Obilazimo cijelu županiju. Naše ankete koje smo radili pokazuju pravu sliku, a koliko smo jaki, pokazat će se već kada budemo predavali potpise za kandidaturu", rekao je Damir Dekanić.

Slične skupove vodstvo vukovarsko-srijemskoga HDZ-a, uz glavnog tajnika stranke Kunoslava Katičića, održat će popodne i večeras i u vukovarsko-srijemskim gradovima Otoku, Vukovaru i Vinkovcima.