BIZARNO SAMOUBOJSTVO

Namjerno se zabio u autobus i poginuo

11.10.2010 u 11:32

Bionic
Reading

U sudaru osobnog automobila i autobusa, jučer oko 17 sati kod naplatnih kućica 'Sv. Helena' autoceste A4, poginuo je 56-godišnji vozač osobnog automobila, doznaje se danas u Policijskoj upravi zagrebačkoj (PUZ)

Prometna nesreća dogodila se kada je 'mercedes' zagrebačkih registracijskih oznaka naletio na stražnji dio autobusa 'volvo' mađarskih registracija, nakon čega je prednjim lijevim i bočnim dijelom udario u naplatnu kućicu broj 3, u smjeru Varaždina.

Autobus kojeg je vozio 53-godišnji mađarski državljanin zaustavio se 50-tak metara od naplatnih kućica. Vozač autobusa i 28 putnika u nesreći nije ozlijeđeno.

24sata pišu kako se vozač namjerno zabio punom brzinom u autobus te kako je samoubojstvo najavio obitelji. Njegova je kćer stoga jurila u automobilu za njim, no stigla je tek koju minutu nakon što joj je otac poginuo.

Promet naplatnom kućicom u koju je automobil udario bio je preusmjerem na ostale ulaze, a normaliziran je u 22 sata, kada su maknuta vozila i sanirano onečišćenje od prolivenog motornog ulja, navodi zagrebačka policija.