INCIDENT U DUBROVNIKU

Nakon nastupa Bryana Ferryja na pozornicu doletjele boce!

01.10.2013 u 19:16

Bionic
Reading

Iako koncert legendarnog Bryana Ferryja, koji se povodom 100. godišnjice hotela Excelsior sinoć održao na Stradunu, nije omela ni jaka kiša, glamurozni događaj pokvarila je na samom kraju boca vina koja je doletjela na binu, piše dubrovacki.hr

Oko 1,30 sati, s prozora jednog od stanova u zgradi u čijem je prizemlju smještena kavana Cele, netko je bocom gađao DJ-a koji je puštao glazbu nakon što je Bryan Ferry završio koncert.

Boca je DJ-a pogodila u ruku. 'Vidjeli smo što se dogodilo, no DJ nije želio napraviti paniku pa je nastavio puštati glazbu. No zato je policija brzo reagirala i otišla u zgradu provjeriti tko je to napravio', potvrdila nam je za dubrovacki.hr informaciju Zrinka Marinović iz Adriatic Luxury Hotelsa dodavši da je puka sreća da DJ nije teže ozlijeđen ili da boca nije doletjela u publiku.

'Boca je, koliko sam uspio vidjeti, doletjela s prozora koji se nalazi na vrhu zgrade, a koji je okrenut prema crkvi Sv. Vlaha. Policajci su odmah potrčali gore, a ubrzo su se na tom prozoru zatvorile persijane. Na binu je doletjela i još jedna boca mineralne, ali srećom nijedna se nije razbila pa staklo nije letjelo po publici i izvođačima', ispričao je za isti portal očevidac napada na DJ-a.

Iz PU Dubrovačko-neretvanske čiji su policajci intervenirali noćas, tvrde kako nije bilo nikakve intervencije policijskih djelatnika, a time ni incidenta.