JUNIORSKA KREMA

Nagrađene najveće hrvatske nogometne nade

06.06.2012 u 10:12

Bionic
Reading

U kafiću History nogometne braće Šimić održana je prva večer juniorskog nogometa tijekom koje su nagrade primili najistaknutiji pojedinci netom završene sezone

Događaj, koji je organizirao realizator prijenosa juniorske lige Meteora produkcija, je počeo snimkom najnapetije nogometne utakmice ove godine u Hrvatskoj u kojoj je Hajduk nakon hitchockovske režije uzeo naslov prvaka u samoj završnici.

Uslijedile su nagrade, a laureate su izabrali kapetani i treneri svih prvoligaških sastava. Viceprvak Osijek ima najboljeg vratara Marka Malenicu i trenera Ivicu Kuleševića, prvak Hajduk diči se najboljim veznjakom Ivanom Tomičićem i napadačem Tomislavom Kišem, dok je u redove pobjednika kupa Dinama došlo priznanje zbog najboljeg braniča Joze Šimunovića i najboljeg igrača prvenstva Domagoja Pavičića. Fair play nagradu dobio je branič Rijeke Marin Rodić.

Mladi biseri nagrade su primili iz ruku omladinske trenerske kreme koja se okupila, a darivao ih je i Teamsport koji čitavu sezonu dijeli kopačke igračima utakmica.

Posebne plakete za pomoć ovom hvale vrijednom projektu dobili su Josip Brezni, Jura Ozmec, Mišo Krstičević, Sportske novosti i Slaven Belupo. Najboljim sukomentatorom proglašen je Miroslav Stipić, koji je rekao.

'Čestitam dečki i nadam se da s vam neće komplicirati, već da ćete bez okolišanja biti pridruženi seniorskim ekipama kako se to radi u normalnim zemljama,' bilo je ujedno i rečenica o kojoj se najviše raspravljalo u neslužbenom dijelu događaja koji ima ambiciju postati tradicionalan.