NAKON DVA I POL MJESECA

Na Murteru pronađeno tijelo nestale Slovakinje?

18.01.2009 u 12:04

Bionic
Reading

Na otoku Veliki Vinik, u blizini Murtera, jučer je popodne pronađeno truplo nepoznate osobe, izvjestili su jutros iz šibensko-kninske Policijske uprave

Zbog stanja trupla ne može se utvrditi spol, rekla je glasnogovornica šibensko-kninske policije Marica Kosor, koja je dodala da će danas tijelo biti prevezeno na patologiju radi obdukcije i identifikacije.

Neslužbene informacije govore da je riječ o ženskoj osobi.

Kako se doznaje, tijelo je na otočiću u akvatoriju Murtera jučer poslijepodne uočio tamošnji ribar.

Policija je zbog mraka svoje postupanje odgodila za danas, kada su na teren izašli predstavnici interventne, pomorske i temeljne policije te djelatnici poduzeća "Čempresi" koji su ovlašteni za prijevoz tijela na patologiju.

Inače, na području Murtera je prije dva i pol mjeseca nestala 48-godišnja Slovakinja Viera Malovikova, koja unatoč naporima djelatnika PU Šibensko-kninske do sada nije pronađena.

Viera Malovikova otišla je nepoznatom smjeru 31. listopada oko 22 sata iz jednog kafića na području mjesta Murter, gdje je bila zajedno sa suprugom koji je dan kasnije prijavio njezin nestanak. Da li se radi o tijelu nestale Slovakinje pokazat će obdukcija.