nalaz obdukcije

Muškarac koji je u Petrinji pao s krova umro je od zastoja srca, a ne od ozljeda

05.01.2021 u 12:51

Bionic
Reading

Obdukcijom je utvrđeno da je 57-godišnji Albin Canjar, koji je u nedjelju u Petrinji pao s aluminijskih ljestava pri popravku krova, umro od srčane kapi, a ne od ozljeda pri padu

Sisačko-moslavačka Policijska uprava u utorak je izvijestila da će o tom slučaju dostaviti izvješće Županijskome državnom odvjetništvu u Sisku.

Albin Canjar, dragovoljac Domovinskog rata, volonter i član DVD-a Veliki Jadrč, u blizini Vrbovskog u Gorskom kotaru, umro je u nedjelju prijepodne u Petrinji, gdje je došao pomoći rodbini stradaloj u razornom potresu. Nakon što je dovezao svoju kamp-kućicu u Petrinju, prespavao je, a drugi dan im je pomagao popraviti krov.

Oko 10 sati pao je s krova. Najprije su stigli vatrogasci, koji su ga pokušavali reanimirati do dolaska drugih službi, HGSS-a i Hitne medicinske pomoći, koje su nastavile s reanimacijom, no on je nažalost umro.

Umirovljeni djelatnik Hrvatske vojske Albin Canjar branio je domovinu od početka agresije do oslobođenja, a nakon Domovinskog rata ostao je raditi u vojsci.

  • +3
Muškarac poginuo nakon što je pao s krova prilikom obnove kuće Izvor: Pixsell / Autor: Željko Lukunić/PIXSELL