nova nesreća

U Petrinji poginuo bivši specijalac, jučer je donirao svoju kamp kućicu, a danas pao je s krova kojeg je pomagao popraviti

03.01.2021 u 11:53

Bionic
Reading

U Petrinji je danas, nešto iza 10 sati, za vrijeme radova s krova pao muškarac koji je od zadobivenih ozljeda preminuo, javila je PU Sisačko-moslavačka

Jutarnji list doznaje da se o bivšem specijalcu iz sela Mali Jedrč nedaleko Severina. Donirao je jučer vlastitu kamp-prikolicu jednoj obitelji stradalnika, a danas je pokušao pomoći na krovištu, što je za njega bilo kobno. Radi se o umirovljenom vojniku, bivšem specijalcu i aktivnom članu mjesnog DVD-a.

Kako smo ranije izvijestili dvojica su vatrogasaca danas ozlijeđena na terenu gdje rade u teškim uvjetima - tako je dosad ozlijeđeno ukupno šest vatrogasaca.

Vatrogasci su radili noćas, a nastavljaju i danas raditi na na uklanjanju oštećenih dimnjaka, sanaciji krovišta, uklanjanju crijepova, osiguravanju ruševnih mjesta te drugih zadaća u svrhu spašavanja i zaštite ljudskih života, izvijestili su iz Hrvatske vatrogasne zajednice.

Video: Zeljko Lukunic /PIXSELL

Tijekom jutra je obavljena i smjena kako bi se dio vatrogasaca mogao odmoriti. Sve dislocirane snage iz drugih županija bile su raspoređene na području gradova Sisak, Petrinja i Glina te općine Majur kod Hrvatske Kostajnice.

  • +3
U Petrinji poginuo muškarac radeći na sanaciji krova Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL