bivša hns-ovka

Mrak Taritaš o Čuraju: Jako želim plesati u Labuđem jezeru, želim biti crni labud, ali hoću li se toga ikad prihvatiti? Neću

22.02.2022 u 11:42

Bionic
Reading

'Ne mislim da na čelu ministarstva treba biti čovjek koji je najstručniji za to, ali treba biti netko tko je organizator, tko je menadžer i u stanju organizirati, ali ne vidim da bi gospodin Čuraj mogao biti taj. On sigurno želi biti ministar, to je legitimno, ali jednako bi tako mogao biti i ministar zdravstva', komentirala je Anka Mrak Taritaš, predsjednica stranke GLAS i bivša članica HNS-a mogućnost da Čuraj bude ministar graditeljstva

Bivša članica HNS-a i predsjednica stranke Glas Anka Mrak Taritaš na novinarski upit može li se imenovanje Stjepana Čuraja na poziciju ministra graditeljstva protumačiti kao vraćanje usluge HNS-u rekla je da Plenković mora odlučiti što mu je važnije, vraćati uslugu ili raditi ono što građani očekuju od njega.

'Građani očekuju da država ne bude na dnu po svim kriterijima, građani očekuju da zaista obnove bude, a ako je premijer zaključio da je nevažno da Vlada radi svoj posao i da ima rezultate i da ima lažnu stabilnost…', rekla je Mrak Taritaš, javlja N1.

Dodala je da je ona bila ministrica i saborska zastupnica te da ima 'sasvim dovoljno godina da može procijeniti neke stvari'.

'Čuraj je možda mogao biti ministar financija, ali moramo odlučiti što želimo i može li kod nas bilo tko biti dio bilo kojeg ministarstva i kad ode ministar, kaže – evo mene. Što manje znate, to se glasnije prihvatite nečeg', rekla je Mrak Taritaš.

'Znate, ja jako želim plesati u 'Labuđem jezeru', želim biti crni labud, ali hoću li se toga ikad prihvatiti? Neću', rekla je.