PREDIZBORNA SURADNJA

Most i Domovinski pokret u Osijeku podržali kandidata Berislava Mlinarevića

17.03.2021 u 12:58

Bionic
Reading

Kandidaturu nezavisnog Berislava Mlinarevića za osječkog gradonačelnika podržali su u srijedu Most i Domovinski pokret te udruga „Hoćemo! Udruga za bolji Osijek“.

Predizbornu su suradnju s Mlinarevićem na konferenciji za novinare predstavili Mostov koordinator za Osijek Petar Kopunović Legetin, predsjednik županijske podružnice Domovinskog pokreta Krešimir Čabaj te predsjednik „Hoćemo! Udruga za bolji Osijek“ Tomislav Mišetić.

„Osijeku treba promjena, te konkretna i provediva rješenja za bolji život i standard građana. U udruzi smatramo da Berislav Mlinarević koji dolazi iz realnog sektora, Osijeku može dati puno“, rekao je Mišetić.

Kopunović Legetin je konstatirao kako je na istoku Hrvatske prisutan klijentelizam uskog kruga ljudi i stvaranja neprijatelja.

„Mi smo odlučili zatomiti sve razlike i kroz suradnju s ljudima koji znaju i žele dobro ovom gradu, vratiti Osijek tamo gdje mu je mjesto“, zaključio je.

Čabaj je naglasio kako Domovinski pokreta u gradovima gdje nemaju svog kandidata podržavaju one koji su programskim i vrijednosnim načelima bliski njihovom programu.

Mlinarević je rekao kako za njega ne postoje ni lijevi, ni desni, ni centar.

„Ne zanimaju me oni koji žele raditi za osobne ili stranačke interese. Mene zanimaju oni koji žele raditi za boljitak građana i grada Osijeka“, zaključio je Mlinarević.