STRAVA U BJELOVARU

Mladić napao 47-godišnjeg ljubavnika nožem i izbo ga na ulici?

Bionic
Reading

U Bjelovaru je danas poslijepodne mladić nožem ubio 47-godišnjaka, izvijestila je bjelovarsko-bilogorska policija

Ubojstvo se dogodilo oko 15 sati i 20 minuta u Ulici Josipa Pupačića na kućnome broju 5.

Mladić, hrvatski državljanin (1986) nožem je usmrtio 47-godišnjaka, također hrvatskoga državljanina, izvijestila je službenica za odnose s javnošću bjelovarsko-bilogorske Policijske uprave Paula Androlić. Očevid traje.

U međuvremenu, Večernji list piše, pozivajući se na svjedočenje očevidaca, da je nesretni ubijeni muškarac krenuo iz kuće bježeći od svog 26-godišnjeg prijatelja s kojim je živio u zajedničkom kućanstvu i prema nekim neprovjerenim informacijama u ljubavnoj vezi.

Napadač ga je progonio s nožem u ruci i najvjerojatnije ga je već u kući više puta izbo jer se preminuli prema očevicima otežano kretao. Sustigavši ga, zadao mu je još najmanje dva udarca, nakon čega se nesretnik s nožem u leđima srušio na ulicu.


Na mjesto događaja prva je stigla hitna pomoć i napadača odvezla na odjel psihijatrije bjelovarske Opće bolnice, dok je ubijeni ostao ležati do dolaska policije.

Prema tvrdnjama šokiranih susjeda, dvojac se u kuću doselio prije dvije-tri godine i uglavnom živio vrlo burno. Susjedi tvrde da je policija svako malo morala intervenirati jer su se neprestano svađali i tukli. Mladić za kojeg susjedi ne znaju ni kako se zove, navodno je stigao iz Rijeke ili nekog drugog primorskog grada.

Bolovao je navodno od neke psihičke bolesti. Nitko od okupljenih susjeda nije mogao sa sigurnošću potvrditi da je riječ o homoseksualnom paru, no svi odreda tvrde da su bili 'vrlo čudni' te da su od njih uglavnom zazirali.