recidivist

Mladić kod Rijeke uporno vozi iako nikad nije položio vozački; sada je dobio kaznu od 22 tisuće kuna

16.06.2020 u 14:55

Bionic
Reading

Uz optužni prijedlog s izrečenom novčanom kaznom na iznos od 22.000 kuna i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja, muškarac je doveden na nadležni općinski sud

Policija javlja da su jučer, 15. lipnja oko 11. 40 sati policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka na području naselja Marčelji u Viškovu zaustavili motocikl marke PGO, bez registracijskih oznaka kojim je upravljao 20-godišnji hrvatski državljanin. Utvrđeno je kako motociklom upravlja prije stjecanja prava na upravljanje motornim vozilom kategorije A1, kao i da motocikl kojim upravlja nije registriran i osiguran. Također je utvrđeno da je i 24. travnja ove godine na području Rijeke zatečen u počinjenju istovrsnih prometnih prekršaja za što je već prijavljen. Radi daljnjeg postupanja policije 20-godišnjak je priveden u službene prostorije.

Po završetku kriminalističkog istraživanja zbog počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, uz optužni prijedlog s izrečenom novčanom kaznom na iznos od 22.000 kuna i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja vozilom kategorije A1 u trajanju od tri mjeseca, doveden je na Prekršajni odjel nadležnog Općinskog suda u Rijeci.