TKO JE NA 'LAJNI'?

Miljenić sjedi u Saboru i svađa se na Twitteru s Jadrankom Kosor

11.10.2017 u 10:56

Bionic
Reading

Bivša premijerka Jadranka Kosor prozvala je SDP-ovog saborskog zastupnika i šefa istražnog povjerenstva za Agrokor Orsata Miljenića da je slabo na Twitteru otkako je oporba s vladajućima usuglasila spomenuto povjerenstvo i izbor ustavnih sudaca, oko čega su se ranije sukobljavali

'Otkako je saznao da će biti predsjednik, Orsat Miljenić se slabo druži s lajnom. Da se ne pokvari teško sazdana idila većine? Vjerni lajni!', napisala je jutros Kosor na Twitteru.

Miljenić, koji je u tom trenutku bio na sjednici Sabora, tijekom koje se raspravlja upravo o istražnom povjerenstvu za Agrokor, ipak je odgovorio Kosor i napisao da će glasati po odluci Kluba zastupnika SDP-a.

'Naravno. Bernardić je nešto drugo najavljivao pa se predomislio sa svima vama. Sretno', odgovorila je Kosor.

Na to joj je Miljenić očitao lekciju da nije dobro sve stavljati u isti koš te je Kosor provocirao Ivom Sanaderom. 'Kad govorim o HDZ-u, nastojim ne izjednačavati sve, npr. sa Sanaderom, i tko je i koga slijedio', napisao je.

  • +39
Sabor o istražnom povjerenstvu za Agrokor Izvor: Pixsell / Autor: Patrik Macek

'I mala, samo naizgled vlast, je vlast pa se ne treba kockati', poručila mu je Kosor i podsjetila kako je šef SDP-a Davor Bernardić govorio da neće glasati za ustavne suce, pa se predomislio. 

Miljenić se na kraju ove zanimljive rasprave pravdao kako je odrađivao neke stvari vezane za doktorat te da je pratio sve što se događa na Twitteru, no da nije ništa pisao.